De badkamer is een van de meest gebruikte en belangrijke plekken in het huis. Het is daarom van cruciaal belang om de juiste stijl te kiezen voor de badkamertegels die je wilt gebruiken. In dit artikel zullen we de meest populaire soorten tegels voor in de badkamer bekijken, zodat je goed geïnformeerd kunt zijn over je opties.

Het aanpakken van een badkamerverbouwing kan soms een overweldigend gedoe zijn, maar het uitzoeken van de juiste badkamertegels is absoluut één van de leukste fases. Of je nu gaat voor een moderne of traditionele look, er zijn zoveel verschillende soorten tegels om uit te kiezen. Van betonlook tot marmerlook, van hexagon tot mozaïek, er is een geschikte tegel voor elke stijl. In deze blog gaan we wat dieper in op de verschillende soorten badkamertegels en de voordelen van elke optie.

Betonlook badkamertegels

Betonlook badkamertegels zijn een geweldige manier om een modern, industrieel gevoel te creëren in de badkamer. Deze tegels hebben een betonachtige textuur en komen in veel verschillende kleuren. Ze hebben een matte afwerking, waardoor ze een strakke en minimalistische uitstraling hebben. Ze zijn ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, hetgeen betekent dat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Hexagon badkamertegels

Hexagon badkamertegels zijn een stijlvolle manier om een unieke look aan uw badkamer toe te voegen. Deze tegels zijn ideaal om een opvallend design patroon te creëren, waardoor jouw betegelde muur of vloer een echte blikvanger wordt. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en formaten, dus je kunt ze vast vinden in jouw persoonlijke stijl. 

Houtlook badkamertegels

Houtlook badkamertegels zijn een geweldige manier om een warm en natuurlijk gevoel aan de badkamer toe te voegen. Deze tegels hebben het uiterlijk van echt hout, maar zijn veel gemakkelijker te onderhouden. Ze zijn ook erg betaalbaar, wat betekent dat je een prachtige houtlook in de badkamer kunt creëren zonder jouw budget te overschrijden.

Marmerlook badkamertegels

Marmerlook badkamertegels zijn een geweldige manier om een luxueuze en klassieke look te creëren in jouw badkamer. Deze tegels hebben de schoonheid van echt marmer, maar zijn veel gemakkelijker te onderhouden. Ze zijn er in veel verschillende kleuren, dus je kunt een look creëren die bij jouw stijl past. Marmerlook tegels zijn ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Natuursteen badkamertegels

Natuursteen badkamertegels zijn een geweldige manier om een natuurlijke, luxe look te creëren in de badkamer. Deze tegels zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn er in veel verschillende kleuren, dus je kunt een look creëren die bij uw stijl past. Natuursteen badkamertegels moeten echter wel op een speciale wijze worden schoongemaakt om beschadiging te voorkomen.

Keramische badkamertegels

Keramische badkamertegels zijn een klassieke keuze voor de badkamer. Deze tegels zijn stevig, sterk en bestand tegen vocht. Ze zijn er in veel verschillende kleuren, dus je kunt een look creëren die bij uw stijl past. Keramische tegels zijn ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Mozaïek badkamertegels

Mozaïek badkamertegels zijn een geweldige manier om een unieke look aan de badkamer toe te voegen. Deze tegels zijn er in veel verschillende kleuren en maten, dus je kunt eindeloos combineren. Mozaïek tegels zijn echter wel iets lastiger schoon te maken vanwege de vele voegen.

Afsluiting

Er zijn zoveel verschillende soorten badkamertegels om uit te kiezen, dus het belangrijkste is dat je een optie kiest die bij uw budget en stijl past. Of je nu gaat voor een modern of traditioneel gevoel, er is een geschikte tegel voor elke stijl. Neem de tijd om de verschillende opties te bekijken en maak de juiste keuze voor jouw badkamer.